Voedselbank Texel

Financieel steunen

Het komt soms voor dat wij iets in een voedselpakket willen opnemen dat op dat moment niet gratis aan ons kan worden aangeboden. Dan kopen wij dat in bij vaste leveranciers (bij voorkeur bij onze sponsoren) en dat kost geld. Ook willen wij de deelnemers rond feestdagen iets extra's kunnen geven.

Daarnaast hebben wij onze vaste lasten voor huisvesting en dergelijke en hebben wij natuurlijk de koelwagen rijden om de verse- en diepvriesproducten te kunnen vervoeren.

Wilt u ons financieel steunen?
Iedere bijdrage is welkom en vergroot onze mogelijkheden om onze dienstverlening te optimaliseren. 

U kunt een bijdrage overmaken op de volgende bankrekening:

Stichting Broodnodig op Texel, IBAN: NL16 RABO 0120 8863 08

Aanmelden als vrijwilliger

Vacatures

Na een geslaagde wervingsactie voor extra chauffeurs, zijn er op dit moment geen specifieke vacatures, al kunnen we natuurlijk altijd extra handjes gebruiken.

Producten aanleveren

Wilt u als bedrijf of particuler de voedselbank Texel steunen door het aanleveren van goederen? Dat zouden wij heel fijn vinden. Zowel food als non-food producten, eigenlijk alles waar een huishouden mee geholpen kan zijn, is welkom. Dat mag ook een eenmalige levering van spullen zijn die u niet meer gebruikt, zoals kleding of huishoudelijke artikelen. Wij kijken dan wel welk gezin dat nodig kan hebben en graag wil ontvangen. Of wij leggen het donderdagochtend op de tafel, dan kunnen de deelnemers zelf kijken of er wat voor hun bij zit.

Het liefst zien wij dat u dit zelf bij ons langsbrengt op woensdag tussen 10:00 en 15:00 uur aan de Jonkerstraat 13 in Den Burg, het Rode Kruis gebouw. Is dat lastig? Dan graag even overleg en halen wij het bij u op. Ons telefoonnummer staat onderin bij de contactinformatie.

Contact

Stichting Broodnodig op Texel | Voedselbank Texel
Jonkerstraat 13
1791 GN, Den Burg | Texel

Telefoon:
06-19179598
E-mail: stichtingbroodnodig@texel.com

Voedselbank Texel facebook