Voedselbank Texel

Wat doen wij met uw donatie

Voedselbank Texel heeft de financiële donaties van particulieren en bedrijven hard nodig. Ze zijn even belangrijk voor het voortbestaan van de voedselbank als de aanvoer van voedsel. Naast de uitgaven voor het samenstellen van de voedselpakketten, heeft de voedselbank ook de financiele middelen nodig om simpelweg haar werk te kunnen doen.

 

Vervoer

Om de voedselbank haar werk te kunnen laten doen is het noodzakelijk dat er geld is voor bijvoorbeeld het vervoer van de producten. Hierbij gaat het voornamelijk om onderhoud , brandstof en verzekering van onze "voedselbank auto".

Huisvesting

Daarnaast moet onze huisvesting betaald worden. Ieder maand moet de huur betaald worden en hebben we geld nodig voor de spullen, zoals kratten en koelkasten en diepvriezers.

Extra voorzieningen

Ook leggen we, als dat mogelijk is, geld opzij om de vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden. Dit wordt gebruikt voor extra benodigdheden, zoals bijvoorbeeld een fiets, waardoor de kans op een beter bestaan wordt vergroot.

Omdat we uitsluitend met vrijwilligers werken worden alle donaties, giften etc. in de voedselbank gestoken.

Voedsel is belangrijk, maar zonder extra geld kunnen we het dus niet. Daarom vragen we u om donateur te worden en samen met ons de strijd tegen armoede op Texel aan te gaan.

Contact

Stichting Broodnodig Texel | Voedselbank Texel
Jonkerstraat 13
1791 GN, Den Burg | Texel

Telefoon:
06-19179598
E-mail: stichtingbroodnodig@texel.com

Voedselbank Texel facebook